EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

dijous, 28 de juny de 2012

El bloc del documental

Aiguats 1982 és un projecte de l'Institut d'Estudis Andorrans, l'Arxiu Nacional d'Andorra, el Museu del Tabac i Ràdio i Televisió d'Andorra que inclou la producció d'un documental per part d'RTVA.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i les històries viscudes per aquells que van patir els aiguats i els seus efectes.

En aquest bloc hi publicarem les entrevistes completes que, per la mateixa limitació de temps que implica el documental, no s'hi podran incloure en la seva totalitat. Des d'avui, les anirem publicant a mesura que les anem enregistrant, tot i que hem previst l'estrena del documental per finals de novembre.

Aquest documental està obert a la participació de tothom que vulgui explicar la seva experiència i donar la seva opinió sobre aquells fets perquè, qui no els va viure, sigui conscient del risc de la vida a la muntanya i en pugui ser conseqüent.

Més informació per col·laborar a: http://aiguats1982.blogspot.com/p/collabora.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.