EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

divendres, 21 de setembre de 2012

Carles Sasplugas

L'aiguat i les inundacions del 1982 van afectar la seu bancària on treballava Carles Sasplugas (director general de la Unitat de Negocis d'Andorra de MoraBanc). La recuperació de l'activitat del banc, per donar suport als seus clients i facilitats als afectats, es va convertir en llargues jornades de treball on la solidaritat del personal de l'entitat va fer possible que en molt poc temps el banc recuperés la seva plena activitat. Carles Sasplugas recorda aquells dies i ens explica com el banc s'ha preparat millor per fer front a contingències com les dels aiguats de 1982.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.