EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

divendres, 21 de setembre de 2012

Delfí Roca

Delfí Roca tenia 22 anys, el 1982. Recorda la nit del 7 de novembre d'aquell any, quan va veure de molt a prop la força del riu. Després, va col·laborar en la reconstrucció i fins i tot va enregistrar en vídeo les destrosses de les inundacions. Malauradament, aquestes imatges s'han perdut.
L'anàlisi que fa Delfí Roca d'aquells dies intensos és força crítica però destaca la solidaritat de tot un poble que es va mostrar molt madur i va saber sortir d'una situació tan complicada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.