EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

dimarts, 4 de setembre de 2012

Casimir Arajol

Casimir Arajol era un dels pocs funcionaris que l'any 1982 treballava a la 'firma', com ell anomena treballar a la Casa de la Vall. En aquella època, els funcionaris feien una mica de tot i a ell li va tocar organitzar i dirigir el tràfic aeri del 'camp d'aviació' d'Andorra, com descriu el camp de rugbi del Consell General. Posteriorment es va desplaçar a l'aeroport de la Seu d'Urgell que, en aquells dies va tenir un ús que mai més ha tingut.

Moltes anècdotes com la de les taronges i l'epidèmia d'escorbut, esforç, treball i la solidaritat de tothom, són els records de Casimir Arajol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.