EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

dissabte, 29 de setembre de 2012

Meritxell Serra

El novembre del 1982, Meritxell Serra Bautista tan sols tenia set anys però recorda perfectament el que, per ella, va ser una gran aventura, amb la seva família i els veïns del barri de Santa Coloma, on vivia. La pluja, la nit, i sobretot el riu són els eixos dels records de la Meritxell, conscient del perill per culpa d'una gran bombona de gas atrapada sota el pont del Pobladó. Però també amb moments distesos i divertits als ulls d'una nena de set anys, provocats per l'atrafegament d'haver de sortir corrent de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.