EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

dijous, 4 d’octubre de 2012

Eron Estany

El director de Serveis Públics l'any 1982 era Eron Estany, actualment conseller delegat de Serveis Públics i Urbanisme del Comú d'Andorra la Vella. Com a director de Serveis Públics, Eron Estany va participar activament en la recuperació de les infraestructures destruïdes pels aiguats i les inundacions, i va treballar en un pla de recuperació, construcció i millora que va canviar radicalment les infraestructures i l'urbanisme d'Andorra, a base d'invertir-hi milers de milions de les antigues pessetes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.