EL DOCUMENTAL

"La memòria dels aiguats" és un documental que produeix Ràdio i Televisió d'Andorra en el marc de l'exposició "30 anys de les inundacions del 1982: de l'aiguat extraordinari a la recuperació solidària", del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) de l'Institut d'Estudis Andorrans, la Fundació Julià Reig, el Museu del Tabac i l'Arxiu Nacional del Govern d'Andorra.
El documental l'hem plantejat a partir dels records i de les experiències viscudes pels qui van patir els aiguats del 1982 i els seus efectes. En aquest bloc es pot seguir la cronologia de la producció, saber quines persones anem entrevistant i veure íntegrament les entrevistes.
Tothom que ho vulgui pot participar, opinar i col·laborar en aquest projecte. Entrant a la pàgina "col·labora", expliquem què s'ha de fer si algú ens vol explicar la seva experiència. L'estrena de "La memòria dels aiguats" per Andorra Televisió l'hem prevista per la nit del 7 de novembre, 30 anys després dels aiguats.

dimecres, 20 de febrer de 2013

Presentació oficial d`"Aiguat! 1982-2012: 30 anys de les inundacions a la comarca de la Seu i Andorra"

Diverses autoritats i protagonistes de la història dels aiguats que el 1982 van alterar la normalitat del país i l`entorn pirinenc en general han participat en la presentació d`un llibre que rememora aquests fets. Es titula "Aiguat! 1982-2012: 30 anys de les inundacions a la comarca de la Seu i Andorra". L`obra tanca el cercle obert amb l`exposició del Museu del Tabac i el documental fet per aquesta casa.
.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Des de Ràdio i Televisió d'Andorra et donem les gràcies pel teu comentari. En breu es publicarà al bloc.